Zet je moeder in de bloemetjes deze Moederdag!

Komende zondag is het Moederdag, en net als zoveel dagen in deze periode, wordt het zo anders dan anders. Ik ben zelf in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn moeder ‘gewoon’ kan bezoeken die dag, zij het dan op raamvisite. Want gezien de weersvooruitzichten zit een tuinbezoek er niet in denk ik. Maar er zijn natuurlijk ook veel mensen wiens moeder in een verzorgingstehuis zit, en dan zit een bezoekje er gewoon niet in. Maar natuurlijk kun je je moeder wel een mooi kado geven voor Moederdag, ik geef je een paar leuke tips!

Moederdag

Moederdagkaarten

Een mooie Moederdagkaart mag natuurlijk niet ontbreken, en is bij Greetz zo geregeld. Er is zoveel keuze, voor jouw moeder zit er vast ook eentje tussen! En het grote voordeel van bij Greetz een kaart bestellen, is natuurlijk het feit dat je er de deur niet voor uit hoeft. Ik stuur mijn moeder ieder jaar een kaart voor Moederdag, ook al zie ik haar die dag. Een kaartje krijgen is gewoon zo ontzettend fijn, zeker nu. Mijn moeder kennende, heeft ze ook alle kaarten van de afgelopen jaren bewaard in een mooie doos ♥

Bij Greetz kun je tegenwoordig zoveel mooie, persoonlijke cadeaus meesturen met je kaart. Speciaal voor Moederdag is er een aparte rubriek aangemaakt, waar alle Moederdag cadeaus bij elkaar verzameld zijn. Wat voor type is jouw moeder? Houdt ze van bloemen, van chocola, iets lekkers voor onder de douche, een goede fles wijn?

Moederdag

Lekkere theetjes

Zelf vind ik lekkere theetjes altijd super leuk om cadeau te geven, en om te krijgen. Sinds kort heeft Greetz een heerlijk assortiment met verschillende theemerken. Thee in mooie blikjes, in sjieke tubes, in een eenvoudige maar wel mooie zak, of een compleet thee-cadeaupakket. Zo’n lekker theetje is natuurlijk niet alleen leuk voor Moederdag, maar ook een lief cadeau om nu naar je vriendin, collega of beste maatje die je nu zo mist, te sturen.

Moederdag

Koekje erbij? Of zullen we gewoon een lekkere taart doen? Ik zeg: taart! Ik ontdekte laatst al dat Greetz een heerlijk assortiment taarten heeft, die ook nog eens prachtig zijn om te zien. Net zoals bij de bakker kun je voor Moederdag uit veel verschillende taarten kiezen. Ik denk dat ik voor de Donuts ga ♥

Wat geef jij je moeder op deze anders-dan-andere Moederdag?

Dit is een samenwerking

4 Comments on Zet je moeder in de bloemetjes deze Moederdag!

 1. Ilona
  5 mei 2020 at 08:15 (2 jaren ago)

  Wat misschien ook leuk is (en zo steun je ondernemers ook nog) is redjeboeketje dan kun je voor Euro 15,00 inclusief verzendkosten een boeket laten bezorgen van bloemen die anders de schredder in waren gegaan. Heb dit al een keer “zomaar” gedaan en was erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Ellen
  5 mei 2020 at 07:38 (2 jaren ago)

  Wat een leuke tips heb je, omdat moederdag altijd kan heb ik gistermiddag al een mooie kuip plant in de tuin van mijn ouders gezet. Kan mijn moeder zelf rustig kijken waar ze die kleur explosie neer zet. Ik bof met een klein winkeltje in ons dorp waar ze steeds mooie planten verkopen en ik de auto voor de deur kwijt kan

  Beantwoorden
 3. Esther Messing
  5 mei 2020 at 07:13 (2 jaren ago)

  Wij hebben voor mijn schoonmoeder al een bos bloemen besteld bij Topbloemen en ze bezorgen zelfs op moederdag. Bij mijn moeder zet ik zondag een bosje bloemen op het graf. Dat hoort er ook bij

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 mei 2020 at 19:05 (2 jaren ago)

   Mooi Esther β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.