Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

In de wintermaanden heeft mijn huid behoefte aan wat extra verzorging in de vorm van wat rijkere bodycrèmes of bodybutters. Tijdens mijn bezoek aan de Ziaja winkel in Den Haag maakte ik kennis met de Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter, die mij vanwege zijn volle textuur en heerlijke, subtiele geur direct aansprak. Uiteraard ging deze in mijn Goodiebag die ik mee naar huis mocht nemen (en zelf mocht samenstellen), in dit artikel vertel ik je er meer over!

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

De Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter is onderdeel van de ‘Natural Oils Line’ van Ziaja, die bestaat uit een lijn met Argan olie, Avocado olie, en deze lijn met Druivenpit olie. Iedere lijn bevat een aantal producten voor zowel lichaam als gezicht, in de Grape Seed Oil lijn vind je naast de Body Butter ook een gezichtscrème, een Body Lotion en een handcrème. De producten uit deze lijnen hebben een heel subtiele, zachte geur waardoor ze denk ik veel mensen aanspreken.

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter: ingrediënten

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter bevat tal van verzorgende ingrediënten, die je huid intens verzorgen en voeden: Palmolie, Shea boter, Olijfolie, Druivenpitolie (die wel wat verder onderin de ingrediëntenlijst staat) en glycerine. De Butter bevat tevens wat siliconen, die een beschermend laagje op je huid leggen en je huid beschermen tegen uitdrogen en invloeden van buitenaf. Gelukkig voor mij staat de Dimethicone ver genoeg in de ingrediëntenlijst, ik ondervind er geen nadelige effecten van zoals ik wel heb als het in een te hoog gehalte aanwezig is in een product (plakkerig laagje op mijn huid en een zweterig gevoel na het aanbrengen). Voor een budget product vind ik het een prima ingrediëntenlijst!

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

De pot zit keurig dicht geseald, zo weet je zeker dat andere klanten ‘jouw’ pot niet als tester hebben gebruikt.

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter: textuur en werking

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter heeft een lekker dikke, romige textuur: precies wat ik verwacht van een Body Butter. Hij smeert prima uit op mijn huid en laat zich goed verdelen. Zoals de meeste Body Butters heeft hij wel een paar minuutjes nodig om echt goed in te trekken (ik föhn in de tussentijd altijd mijn haar), eenmaal ingetrokken laat hij een heerlijk verzorgend, niet plakkerig laagje achter op mijn huid. Just what I need in these winterdays!

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

De geur is zoals ik hierboven al vertelde, heerlijk zacht en subtiel. Zo’n echte “in-een-dikke-witte-fluffy-badjas-op-de-bank”-geur. Doordat de geur zo subtiel is, blijft deze niet heel lang hangen op mijn huid, maar aangezien ik altijd ook een eau de toilette of parfum gebruik, vind ik dat geen probleem.

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter is verkrijgbaar in de Ziaja-winkels en via de webshop, hij kost € 6,99.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

3 Comments on Ziaja Natural Grape Seed Oil Body Butter

 1. Mariëlle
  10 januari 2015 at 20:18 (7 jaren ago)

  Leuke blog heb je! 🙂 Ik ben zo benieuwd naar de producten van Ziaja!!!

  Beantwoorden
 2. Sonja
  10 januari 2015 at 09:11 (7 jaren ago)

  Ik vind dat Ziaja mooie producten heeft en dit lijkt me ook al zo heerlijk. Binnenkort ga ik een bestelling doen.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  10 januari 2015 at 07:47 (7 jaren ago)

  Dat klinkt goed!
  Mooie grote pot waarin de créme zit!
  Fijn dat je door de folie die erop zit kan zien dat er geen ander dit product in de winkel getesd heeft.
  Fijn dat het goed romig is.
  Daar hou ik van bij een bodybutter.
  Heb nu za last van een droge en schrale huid dus lijkt me dit heel goed om de huid weer soepel en zacht te maken.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.