Zo heb jij altijd een stralende huid

Last van een doffe, slappe of droge huid hebben we allemaal wel eens. Het liefst wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af zodat je weer stralend voor de dag kan komen. Met deze drie tips zorg jij dat die doffe huid voorgoed verleden tijd is!

Reiniging

Voor een prachtige en stralende huid zul je natuurlijk wel wat aandacht aan je gezicht moeten besteden. Het begin van een stralende huid zit in hoe je je huid schoon houdt. Gedurende de dag en nacht hoopt zich namelijk heel wat vuil op je huid op. Bij het opstaan en voor het naar bed gaan is het daarom belangrijk om je gezicht met een zachte cleanser te reinigen. Gebruik hiervoor een cleanser die niet te agressief is voor je huid, zoals de cleansers van Dermalogica. Indien je je huid te grondig schoonmaakt kan dit ervoor zorgen dat je deze juist beschadigt. Reinig in de ochtend om het opgehoopte vuil van de nacht er af te halen en β€˜s avonds om alle restjes vuil en make-up helemaal te verwijderen.

Verzorging

Naast dat het belangrijk is je huid goed schoon te houden, is de verzorging daarna ook essentieel. Wat voor verzorging je nodig hebt hangt geheel af van jouw huid. Heb je een huid die snel dof en slap wordt? Dan kun je baat hebben bij meer huidverzorging dan enkel een crème. Denk hierbij aan een serum en een zachte scrub. Zorg er ook voor dat je kwalitatief goede verzorgingsproducten koopt. Welk merk je koopt hangt natuurlijk ook van je budget af. Indien je niet veel te besteden hebt kun je prima slagen bij het huismerk van je eigen drogist. Heb je een wat groter budget en wil je erg goede producten? Dan kun je het best Dermalogica kopen.

Levensstijl

De reiniging en verzorging van je huid zijn belangrijk, maar niet zo belangrijk als een gezonde levensstijl. Indien je graag een stralende huid wil, komt dit voor het grootste deel van binnenin. Zorg daarom dat je voldoende water drinkt en al je benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt. Wees ook op je hoede voor de schadelijkheid van de zon. Gebruik elke dag zonnebrand om huidveroudering door UV-straling tegen te gaan. Alcohol en roken zijn ook echte boosdoeners voor een mooie huid. Mocht je dit toch niet kunnen laten, zorg dan dat je het met mate doet en daarnaast je huid goed blijft reinigen en verzorgen.

Dit is een gesponsord artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.