Zo was ik mijn vilten roosjes van Urban Hippies

Ik heb de afgelopen paar jaar een aardige verzameling vilten roosjes van Urban Hippies opgebouwd, inmiddels draag ik ze dagelijks. Maar door het dragen worden ze natuurlijk ook een beetje smoezelig, onder andere door make-up en haarlak. Ik stond al op het punt om een paar nieuwe te bestellen, maar toen besloot ik eens te proberen of ik ze kon wassen. En dat lukte eigenlijk heel goed, ik laat jullie vandaag zien hoe ik dat doe!

vilten roosjes van Urban HippiesZo was ik mijn vilten roosjes van Urban Hippies

De vilten roosjes van Urban Hippies zijn een vast onderdeel van mijn outfit geworden, iedere dag draag ik er eentje. Uiteraard qua kleur helemaal afgestemd op mijn jurkje of rokje wat ik die dag draag. Maar door het dragen komt er natuurlijk wel wat vuil op. Zoals bijvoorbeeld van make-up, haarlak, of gewoon stof. Daardoor waren er een paar roosjes een beetje smoezelig geworden, eigenlijk dacht ik dat ze aan vervanging toe waren. Maar ik besloot onlangs om eens te proberen of ik ze kon wassen. En wel op dezelfde manier als ik met mijn make-up kwasten doe. Dat lukte heel goed, ze fristen er echt enorm van op. Eigenlijk zijn ze na hun wasbeurt weer als nieuw, want ook de kleur is weer veel frisser na het wassen.

Misschien was jij ze zelf ook al wel op deze of een andere manier. Maar voor iedereen die nog niet weet dat en hoe je de vilten roosjes van Urban Hippies kunt wassen, laat ik het in onderstaande video zien.

De vilten roosjes van Urban Hippies zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren, ze kosten € 4,95 per stuk. Je vindt ze in de eigen webshop van Urban Hippies, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij veel winkels die bijvoorbeeld Tante Betsy verkopen. Zo kun je je outfit meteen helemaal compleet maken!

7 Comments on Zo was ik mijn vilten roosjes van Urban Hippies

 1. Yvon
  10 maart 2019 at 10:50 (3 maanden ago)

  Ik heb die niet vilten roosjes, die zijn iets groter en worden niet zo pluizig etc.
  Die durf ik niet te wassen. Maar is ook niet nodig. Super dat je dat aangedurfd hebt. Dan ontdek je nog een wat

  Beantwoorden
 2. Annette Elias
  10 maart 2019 at 10:23 (3 maanden ago)

  Ja supertip!! Eerlijk gezegd heb ik al een paar keer roosjes per ongeluk meegewassen met jurkjes.. ahum… en alhoewel ze er wat pluizig uit komen helaas, is de lijm nog goed gebleven en ook de clip is niet roestig geworden oid. Goed spul hoor die roosjes! Jouw methode is een stuk vriendelijker ;o)

  Beantwoorden
 3. Ellen Jacobs
  10 maart 2019 at 09:51 (3 maanden ago)

  Wat een slim idee, durfde dat zelf niet
  Leuke combi heb je aan

  Beantwoorden
 4. Heidi
  10 maart 2019 at 09:04 (3 maanden ago)

  Wat een super goed idee. Nooit aan gedacht. Ik heb idd ook roosjes die aan vervanging toe zijn. Nu dus niet meer. Geweldig

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  10 maart 2019 at 07:23 (3 maanden ago)

  Slim bedacht van je!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  10 maart 2019 at 06:54 (3 maanden ago)

  Fijne tips
  Goed om te zien hoe jij er de haarlak etc. uit de accessoires wast.
  Hier dacht ik namelijk eerder aan…

  Een fijn weekend

  Beantwoorden
  • Caro
   10 maart 2019 at 09:04 (3 maanden ago)

   Slim en duurzaam! Ik kan je gewoon niet voorstellen zonder een roosje.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.