Zoeva 109 Face Paint: Shapen als een semi-pro!

In dit artikel moet ik jullie iets opbiechten. Ik vond shapen (het optisch remodelleren van je gezicht door middel van het gebruik van bronzer en/of highlighter) in het begin eng. Nee, ik vond het doodeng. Inmiddels heb ik de handigheid wel een beetje te pakken, en pas ik het in beperkte mate toe in mijn dagelijkse make-up look. Bovenaan mijn wishlist staat het volgen van een professionele shape-workshop, het lijkt me heel gaaf om echt te kunnen shapen als een pro. Maar goed, toen ik een tijdje geleden zag dat Zoeva een nieuwe make-up kwast uitbracht die speciaal bestemd was om mee te shapen en te contouren, zat hij in mijn winkelmandje voor ik het wist. Aan de slag ermee!

Zoeva 109 Face Paint

Zoeva 109 Face Paint

De Zoeva 109 Face Paint werd keurig afgeleverd in het welbekende etuitje, waar alle Zoeva kwasten in zitten (er zat ook nog een doosje omheen hoor ๐Ÿ˜‰ ). Ik vind dit handige etuitjes voor als je op vakantie of op reis gaat, ik bewaar ze dan ook altijd. Ik doe er mijn make-up kwasten in als ik op reis ga, het hele etuitje kan dan in mijn toilettas, zodat mijn dierbare kwasten niet vies worden.

Zoeva 109 Face Paint

Zoeva 109 Face Paint

Toen ik de Zoeva 109 Face Paint uit het etuitje haalde en het plastic beschermhoesje eraf haalde, sloeg de shape-stress, die ik net een paar maanden te boven was, me direct om het hart. Oh my God, wat had ik nu toch besteld? Hier kon ik toch helemaal niet mee overweg? What was I thinking? Van schrik zette ik de kwast netjes op de foto, om hem daarna in een lade te gooien. Jammer zo’n miskoop, maar dat kun je nu eenmaal weleens hebben, toch?

Tot ik hem ongeveer een maand geleden weer tegenkwam, bij het opruimen van mijn make-up lade. Ik bekeek hem nog eens aandachtig, en besloot het toch eens te gaan proberen. Het zou me toch zeker niet gebeuren dat zo’n stomme kwast (excusez le mot) het van mij zou gaan winnen?

Ok, het is even een kwestie van de handigheid erin krijgen, maar na een paar dagen vond ik de Zoeva 109 Face Paint al helemaal geweldig! Ik gebruik hem nu iedere dag voor het aanbrengen van bronzer onder mijn jukbeenderen. Hij is niet eng, hij is geweldig!

Zoeva 109 Face Paint

Ik neem een beetje van de bronzer op met mijn Zoeva 109 Face Paint, zet de kwast in de breedte net onder mijn jukbeen en zet dan voorzichtig een streep onder het jukbeen. Dit ziet er in eerste instantie erg ‘oeps!ig’ uit, maar vervolgens ga ik met dezelfde kwast de bronzer naar beneden toe uitblenden, en ontstaat er een heel natuurlijk resultaat. Vervolgens neem ik nog een hรฉรฉl klein beetje bronzer, en maak hiermee een ‘C’ naar mijn slapen, net boven mijn wenkbrauwen. Ook deze blend ik daarna weer uit. Dan ga ik weer terug naar onder mijn jukbeen, en maak nog een kleine ‘C’ naar de onderkant van mijn kaak, die ik ook weer mooi natuurlijk uitblend. Het shapen gaat zo ontzettend makkelijk met de Zoeva 109 Face Paint, ik snap niet hoe ik dit eerder zonder deed. En ik schaam me diep dat ik hem in eerste instantie zo harteloos in een lade heb gegooid.

Ik koop mijn Zoeva kwasten, zo ook deze Zoeva 109 Face Paint, altijd bij The Make Up Spot. Voor โ‚ฌ 15,95 kun ook jij voortaan shapen als een semi-pro!

8 Comments on Zoeva 109 Face Paint: Shapen als een semi-pro!

 1. Angela
  12 juli 2015 at 09:43 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige kwasten en wat schrijf je toch heerlijk beeldend! Wat dapper en knap dat je niet hebt laten kisten door een paar kwasten! ๐Ÿ™‚ Super benieuwd naar de resultaten!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  9 juli 2015 at 12:11 (7 jaren ago)

  Deze kwast staat al een tijdje om mijn wishlist, maar eerlijk gezegd zie ik mij zelf echt niet shapen x

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  8 juli 2015 at 15:55 (7 jaren ago)

  Ik ben ook zo onhandig met shapen en bronzer weet ik ook nooit goed wat ik ermee aan moet ๐Ÿ™‚ dan kijk ik weer een tutorial en denk ik oke, nu weet ik het, ziet er niet uit natuurlijk. Ik kan dus ook wel een workshopje gebruiken haha

  Beantwoorden
 4. Manon
  8 juli 2015 at 11:58 (7 jaren ago)

  Ik vind het een mooie kwasten, oh shapen niks voor mij

  Beantwoorden
 5. mireille
  8 juli 2015 at 08:09 (7 jaren ago)

  Misschien kunnen we met zijn allen naar zo’n workshop gaan. Shapen heb ik ook niet echt geleerd. Is voor mijn tijd zullen we maar zeggen.

  Beantwoorden
 6. mariรซlle
  8 juli 2015 at 08:08 (7 jaren ago)

  Hihi je hoeft je niet te schamen, je doet het nu toch ๐Ÿ™‚ Deze is echt super fijn!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  8 juli 2015 at 07:50 (7 jaren ago)

  Mooie en zeer handige make-up kwast!
  Ik kan niet eens shapen moet ik nog leren.
  Ben zo bang dat het mis gaat.

  Beantwoorden
 8. Hennie
  8 juli 2015 at 07:20 (7 jaren ago)

  Haha, shake hands! Ik vind shapen ook doodeng!

  Dit lijkt me een gave kwast. De Zoeva kwasten vind ik altijd erg chic ogen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.