Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Een paar weken geleden zag ik op het Instagram-account van Zoeva een plaatje van een oogschaduwpalette voorbij komen, met prachtige taupe-kleuren. Helaas bleek het om een (op dat moment) very limited edition te gaan, die je kon winnen, maar nog niet verkrijgbaar was. Tot ik vorige week maandag een mailtje in mijn mailbox kreeg: Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette is now available! Ik wist niet hoe snel ik ‘klikkerdeklik’ moest bestellen, en twee dagen later werd mijn pakje al bezorgd, helemaal uit Duitsland. Natuurlijk deel ik dit moois met jullie, lees snel verder voor foto’s, swatches en een look!

Zoeva En Taupe

Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

Zoeva En Taupe heeft dezelfde kartonnen verpakking als de andere Zoeva oogschaduwpalettes, alleen dan met een andere opdruk. Gek genoeg zat er, in tegenstelling tot de andere Zoeva palettes die ik heb, geen kartonnen hoesje omheen. Dat vind ik wel een beetje jammer, want daardoor blijft het palette toch net iets langer mooi naar mijn idee. Maar goed, ik ben altijd heel zuinig op mijn make-up spulletjes, dus het lukt me vast om dit palette zonder beschermhoesje ook mooi te houden!

Zoeva En Taupe

Op de achterkant van het Zoeva En Taupe palette staan de ingrediënten vermeld. De oogschaduws bevatten geen parabenen, geen minerale oliën, geen parfum en geen phtalaten. Zoeva belooft een superieure pigmentatie en makkelijk te blenden kleuren.

Zoeva En Taupe

En daar zijn ze dan: de Zoeva En Taupe kleuren! Alle oogschaduwpalettes van Zoeva bevatten tien kleuren, zo ook dit palette. De kleuren variëren van heel licht tot donkergrijs en paars, allemaal in taupe tinten. I Love it, I really do!

Zoeva En Taupe

In tegenstelling tot bijvoorbeeld het Cocoa Blend palette van Zoeva, bevat En Taupe allemaal koele kleuren, die heel goed met elkaar, maar natuurlijk ook met andere oogschaduws te combineren zijn. Ik ben tot nu toe heel tevreden over de oogschaduwpalettes van Zoeva, ik ben benieuwd of dat dit keer ook weer zo zal zijn!

Zoeva En Taupe

Hier zie je de tien kleuren uit het palette. Hieronder laat ik eerst de bovenste rij, daarna de onderste rij geswatcht aan je zien.

Zoeva En Taupe

Van links naar rechts: Stitch by Stitch, Handmade, Gallery, Hour by Hour en Old Master. Stich by Stitch en Hour by Hour vallen een beetje tegen qua pigment, de andere kleuren hebben een uitstekende pigmentatie. Ik vind Handmade echt een prachtige kleur, wat een mooie highlighter!

Zoeva En Taupe

Gelukkig maakt ook de onderste rij het helemaal goed qua pigmentatie. Van links naar rechts: Spun Pearl, Sheers & Voiles, Outline, Wrapped in Silk en Exquisite. Vooral de rechtse drie kleuren vind ik toppers!

Zoeva En Taupe

Voor bovenstaande look gebruikte ik Sheers & Voiles in mijn binnenste ooghoeken, Outline op het bewegend ooglid en in de crease en Exquisite in de buitenste ooghoeken. Handmade bracht ik als highlighter aan op het wenkbrauwbot. Het geheel heb ik tenslotte geblend met mijn (ook van Zoeva) blendingkwast. Wat een prachtige kleuren, ik ben er helemaal weg van!

Zoeva En Taupe

Onder mijn oog gebruikte ik het Lord & Berry oogpotlood uit de Blux Box, met daaroverheen een laagje Exquisite. Ook de mascara die ik gebruikte, komt uit de Blux Box, het is de ModelCo Powerlash mascara.

Zoeva En Taupe

Terwijl ik de look aan het maken was, bedacht ik dat de oudroze/bruine lipstick uit de Blux Box (Bellapierre Cosmetics, in de kleur Envy) hier weleens heel mooi bij zou passen. En ik had gelijk, ik vind het een prachtige combinatie!

De oogschaduws hebben (op de twee matte kleuren na, die zijn wat droger) een zachte textuur, brengen fijn aan en blenden goed, en hebben een uitstekende houdbaarheid. Wat een mooi merk is Zoeva toch!

Het Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette is op dit moment nog niet in Nederland te koop, maar dat zal denk ik niet lang meer duren. Je vindt de producten van Zoeva in Nederland bij Douglas (The Make Up Spot stopt helaas met dit mooie merk). Ik kocht het palette in de Duitse webshop van Zoeva, het kost € 17,50. Gek genoeg zijn de verzendkosten van Duitsland naar Nederland lager dan verzending binnen Nederland zelf: 5,50 euro. Ik had mijn pakketje na twee werkdagen al in huis, dus dat ging lekker snel!

8 Comments on Zoeva En Taupe Eyeshadow Palette

 1. jeapiebel
  9 november 2015 at 11:50 (3 jaar ago)

  Idd wel jammer dat Zoeva palettes er geen kartonnen hoesje omheen heeft. Wat een prachtig kleuren op je armen en het staat ook mooi op jouw ogen. Outline vind ik echt een mooie kleur.

  Beantwoorden
 2. Debbie
  6 november 2015 at 20:24 (3 jaar ago)

  Mooi palette en die kleuren staan je prachtig! Dit palette gaat ook op mijn wishlist … 🙂

  Beantwoorden
 3. Mieke
  5 november 2015 at 14:44 (3 jaar ago)

  Mooie pigmentatie inderdaad, die highlighter is echt liefde! Mooi gecombineerd met de lipstick!

  Beantwoorden
 4. Annette
  4 november 2015 at 18:58 (3 jaar ago)

  Arghhhhh wat doe je me aan. Prachtig zeg. 🙂 haha ik wil ook nog graag een Zoeva palette maar denk dat ik voor de Cocoa ga

  Beantwoorden
 5. manon
  3 november 2015 at 22:01 (3 jaar ago)

  Aaahh nu moet ik deze ook hebben! Prachtig!

  Beantwoorden
 6. manon
  3 november 2015 at 17:49 (3 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren, ik vind de zoeva paletten echt mooi!

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  3 november 2015 at 08:30 (3 jaar ago)

  Ik heb laatst ook een Zoeva palette besteld en vandaag staat er een Zoeva blush online, echt een fijn merk!! Dit zijn niet helemaal mijn kleuren, maar alsnog een mooi palette!

  Beantwoorden
 8. Bianca
  3 november 2015 at 07:37 (3 jaar ago)

  Vind het een heel mooi palette! Heb zelf nog geen oogschaduw palette van Zoeva, maar ik heb net deze volgens mij besteld via de site van de Douglas. Hij heeft alleen een andere naam, twijfel dus een beetje of dat dit dezelfde is (denk het wel haha) x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.