Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown

Toen ik hoorde dat één van mijn favoriete make-up merken Zoeva (bijna al mijn kwasten zijn van dit Duitse merk) nieuwe longlasting creamy lipsticks uitbracht, was ik direct enthousiast. Het was nog wel even lastig kiezen uit de 6 prachtige kleuren, maar uiteindelijk koos ik voor Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown. In dit artikel vertel ik je er wat meer over.

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown

Zoeva Luxe Cream Lipstick bevat verschillende verzorgende ingrediënten als zonnebloempit-olie, kaasjeskruid-extract, vlier-extract, extract van klimop (wist je dat dit een heel geneeskrachtige werking heeft?) en groot glaskruid-extract. Best grappig om de ingrediëntenlijst van een ‘gewone’ lipstick eens van dichtbij te bekijken.

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick is vrij van dierlijke ingrediënten en bevat geen parabenen en phthalaten, mooi!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

De lipstick zit in een metallic kleur doosje met een heel mooie opdruk. Ik vind het een sjieke uitstraling hebben.

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

De lipstick zelf voelt heel zwaar aan, en heeft ook een grijze metallic look, ik vind het echt prachtig! De dop sluit met magneetjes, heel bijzonder (ik zat alleen in het begin wel iedere keer de dop door te drukken omdat ik op een ‘klik’ wachtte). En gelukkig: op de onderkant staat de kleur van de lipstick vermeld. Ik heb weleens lipsticks gehad waarbij dat niet het geval was, en de naam alleen op het doosje stond (wat je natuurlijk meteen weggooit).

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Prachtig tot in de details…

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Je ziet aan de lipstick zelf al dat hij een heel rijke, crèmige textuur heeft met een intense kleur. De swatch-foto’s hieronder laten dat nog beter zien. De eerste foto is zonder flits, de tweede met flits:

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoals je ziet, zit het met de pigmentatie wel goed en geeft Zoeva Luxe Cream Lipstick een mooie, dekkende kleur. Floral Crown zit tussen roze en koraalroze in, en is daarmee best een zomers kleurtje. Maar zolang we nog zulk mooi nazomerweer hebben, blijf ik hem gewoon gebruiken!

Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown heeft een uitstekende houdbaarheid: als ik hem ’s ochtends (na mijn ontbijt) aanbreng, hoef ik hem pas na de lunch weer bij te werken! Hij geeft wel af op mijn (koffie)kopje, maar doordat de kleur zo intens is en de textuur zo creamy, blijft het meeste gewoon keurig op mijn lippen zitten (ok, dat klinkt een beetje gek geloof ik…). De lipstick voelt aangenaam op mijn lippen, en heeft een licht verzorgend effect, wat ik voor zo’n langhoudende lipstick al heel wat vind, de meeste exemplaren voelen toch wat droog aan op de lippen.

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Voor deze look gebruikte ik het Essence Hello Autumn Keep Calm & Go For A Walk palette (die look hadden jullie nog tegoed van me, weet je nog?), waarbij ik bijna alle kleuren gebruikte. Onder mijn oog een simpel zwart lijntje, aangezet met de donkerste kleur uit het palette. De mascara is ook van Essence, de nieuwe Lash Princess mascara (ik ben niet zo goed in mascara-reviews, maar als jullie er meer over willen weten: let me know, than I will give it a try), waar ik erg tevreden over ben en die ik vaak gebruik. De multi colour powder Autumn & The City gebruikte ik als blush.

Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown is verkrijgbaar bij The Make Up Spot, je vindt hier ook de overige vijf kleuren Cooling Passion, Easy Spirit, Faith & Love, Melting Kisses en Venus Phase. De lipsticks kosten € 9,95 per stuk, ik vind dat een keurige prijs voor een lipstick van deze kwaliteit.

15 Comments on Zoeva Luxe Cream Lipstick Floral Crown

 1. Miss Sentinelli
  22 september 2014 at 18:11 (8 jaren ago)

  Hele mooie kleur!! Staat je goed en mooie look heb je gemaakt :)!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  21 september 2014 at 10:30 (8 jaren ago)

  Ik kies zelf altijd voor een beige/bruingrijze kleur lipstick maar deze kleur staat jou heel goed!
  Wat een mooie foto’s van de lipstick zelf!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:45 (8 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Deb
  19 september 2014 at 21:22 (8 jaren ago)

  Oh wow! Wat een mooie kleur lipstick en hij staat je geweldig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:45 (8 jaren ago)

   Dankje! 🙂

   Beantwoorden
 4. Bianca
  19 september 2014 at 08:46 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige kleur deze look staat je ook erg mooi! x

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:46 (8 jaren ago)

   Dankjewel Bianca!

   Beantwoorden
 5. Jori
  19 september 2014 at 08:37 (8 jaren ago)

  Mooie look….

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:46 (8 jaren ago)

   Dankje!

   Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:47 (8 jaren ago)

   Dankje Sonja!

   Beantwoorden
 6. Cindy
  19 september 2014 at 07:30 (8 jaren ago)

  Wat een mooie kleur!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:47 (8 jaren ago)

   Ja, hij is prachtig he?

   Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2014 at 19:48 (8 jaren ago)

   Ja ik ook, vooral in de zomermaanden.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.