Zoeva Luxe Cream Lipstick Pop Stitch & Melting Kisses

Als je mij op dit moment naar mijn favoriete lipsticks vraagt, zijn dat (in willekeurige volgorde): de lipsticks van MAC, de Pupa I’m Lipstick en de Zoeve Luxe Cream lipsticks. Over de laatstgenoemde vertelde ik jullie in een eerder artikel al meer, zo zijn de pigmentatie en houdbaarheid echt uitstekend te noemen. Onlangs werden er een paar nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, waarvan ik je in dit artikel de zomerse kleuren Pop Stitch en Melting Kisses laat zien!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Hoewel ik (in tegenstelling tot bijvoorbeeld oogschaduwpalettes) de doosjes van lipsticks nooit bewaar, vind ik die van deze Zoeva Luxe Cream Lipstick wel even het noemen waard. Ik vind ze er heel mooi uitzien: een metallic look met witte opdruk geven de verpakking de herkenbare look van Zoeva.

Zoeva Luxe Cream Lipstick

De lipstickhulzen hebben dezelfde herkenbare look, en zijn door de bijzondere kleur makkelijk te herkennen in je (make-up)tas. De lipsticks voelen heel zwaar, en doen daardoor luxe aan. De dop sluit door middel van een sterke magneetsluiting: eenmaal dicht gaat hij niet meer zomaar open in je tas. Pretty!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Als je de dop verwijdert, zie je op de hals van de lipstick de woorden ‘Color. Love. Makeup.’ staan, de kreet die bij Zoeva hoort. Ik kan er niet over uit, ik vind ze er prachtig uitzien!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Aan deze swatches (slechts รฉรฉn streek over mijn huid) zie je hoe gepigmenteerd de Zoeva Luxe Cream Lipsticks zijn. Links zie je Melting Kisses, een koraaloranje kleur met een mooie glans, rechts Pop Stitch, een fuchsiaroze kleur met een rode ondertoon. Beiden hebben, net als Floral Crown die ik vorig jaar al reviewde, een geweldige pigmentatie, voelen zacht en comfortabel op mijn lippen en ook de houdbaarheid is uitstekend te noemen. Ik wil meer Zoeva Luxe Cream Lipsticks!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Ik heb er twee mooie kleurtjes bij voor aankomende zomer!

Zoeva Luxe Cream Lipstick

Alle kleuren Zoeva Luxe Cream Lipstick zijn verkrijgbaar bij The Make Up Spot, voor slechts โ‚ฌ 9,95 per stuk. Een prima prijs voor een lipstick van uitstekende kwaliteit!

8 Comments on Zoeva Luxe Cream Lipstick Pop Stitch & Melting Kisses

 1. Deb
  29 mei 2015 at 21:05 (7 jaren ago)

  Wat een mooie frisse kleurtjes! Staan je goed en lekker zomers.. nu het weer nog ๐Ÿ˜‰ Ik ben zelf nog niet bekend met de lipsticks van Zoeva, maar je maakt me nu wel nieuwsgierig.

  Beantwoorden
 2. Mariรซlle
  27 mei 2015 at 15:36 (7 jaren ago)

  Ik vind de prijs reuze mee vallen en wat zijn deze kleuren mooi zeg! Staat je heel goed ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. Manon
  27 mei 2015 at 12:17 (7 jaren ago)

  Deze twee kleuren staan je heel goed!

  Beantwoorden
 4. Mieke
  27 mei 2015 at 09:29 (7 jaren ago)

  Erg mooie lipsticks! Ik vind vooral de eerste je lekker zomers staan! Prachtig!

  Beantwoorden
 5. mireille
  27 mei 2015 at 07:50 (7 jaren ago)

  Vind die Melting Kisses erg mooi.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  27 mei 2015 at 07:12 (7 jaren ago)

  Vind ze echt heel erg mooi ๐Ÿ™‚ Heb ze pas bij Boozyshop in mijn mandje gehad ze waren in de aanbieding namelijk, maar heb ze toch maar niet gekocht (stom haha) x

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  27 mei 2015 at 06:49 (7 jaren ago)

  Wauw, dat zijn zeer mooie kleuren en het staat je zo goed!
  Fijne prijsjes en ik ga meteen even een kijkje op de website nemen die dit verkoopt.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.