Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Toen ik hoorde dat Zoeva een aantal nieuwe oogschaduwpalettes ging uitbrengen, werd ik héél erg blij. Zoeva is één van de make-up merken die heel hoog in mijn favorieten-lijstje staan. Ik heb inmiddels volgens mij driekwart van hun make-up kwasten in mijn bezit, maar ook de overige producten zijn van uitstekende kwaliteit, en bovendien erg betaalbaar. Niet voor niets dus dat ik erg nieuwsgierig was naar de palettes. Na lang twijfelen tussen de vier verschillende palettes ging ik uiteindelijk voor het Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette, vanwege de kleuren die net wat anders zijn dan waar ik normaal voor kies. Kijk je mee naar de foto’s en swatches?

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette: Color. Love. Makeup.

Het Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette zit net als de andere drie varianten, in een stevig kartonnen verpakking. Eromheen zit een kartonnen hoesje in exact dezelfde print en opdruk. Ik ontving bij mijn Eyeshadow Palette samples van de Zoeva Eyeshadow Fix Pearl en Matte, een leuk extraatje vind ik.

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Van alle kleuren oogschaduw staan afzonderlijk de ingrediënten vermeld. De oogschaduws bevatten geen parabenen, geen minerale oliën, geen parfum en geen phthalates.

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette – intense kleuren

Tadaaaa! Daar zijn ze dan! Wat een knal-kleuren he? Toen ik het palette voor de eerste keer opendeed, had ik wel even zoiets van “Wauw, dat is wel heel veel kleur!”.  Maar inmiddels heb ik het palette al een paar keer gebruikt en ben erg onder de indruk. Vind je het toch te knallend, dan kun je natuurlijk altijd wat rustigere kleuren uit een ander palette of mono-eyeshadow toevoegen. Think out of the Eyeshadow-box 😉

Wat ik jammer vind, is dat er geen spiegel in het deksel verwerkt zit. Ik vind dat toch altijd wel handig, om mijn make-up even van heel dichtbij te kunnen bekijken. Verder is de verpakking prima: stevig karton, het deksel sluit met magneetjes, waardoor het niet zomaar open valt.

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

De kleuren, van onder naar boven en van links naar rechts:

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

 • Early Sunrise: een zachtgele kleur met een hele fijne shimmer, die het prima doet als highlighter
 • Rodeo Ready: een roestbruine kleur met subtiele zilveren en rode shimmertjes die zich helaas niet op de foto wilden laten zetten
 • Cactus Flower: een oudroze matte kleur die voor de rust in dit kleurenpalette zorgt
 • Western Diva: een donkerbruine kleur  met veel glittertjes in zilver, goud en rood
 • Bang Bang: een warm-rode kleur met een mooie shimmery finish. Dit is de enige kleur van het palette die ik nog niet heb gebruikt. ik weet nog niet hoe ik deze in een ooglook ga verwerken.

Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

 • Yee Haw!: dit vind ik de meest bijzondere kleur uit het palette. Het is een metallic kleur, die afhankelijk van met welke overige kleuren ik hem gebruik, naar groen of blauw neigt.
 • Hot Wind: een groene metallic kleur die ik tot nu toe eigenlijk bij iedere look al gebruikt heb.
 • Smoking Gun: een heel mooi blauw-grijze kleur met een mooie glans
 • Day Money: een intens donkerblauwe kleur met een matte finish. Deze kleur is zo gepigmenteerd, dat ik hem heel voorzichtig moet opbrengen, want het is al snel too much.
 • Deadshot: een donkergrijze kleur met rode shimmertjes, die helaas ook weer niet goed te zien zijn op de foto.

De pigmentatie van de oogschaduws is uitstekend en indrukwekkend. Of het nu om een lichte of donkere kleur gaat, of om een matte of shimmery finish: stuk voor stuk geven de oogschaduws veel kleur af. Zoals ik verwacht (en uiteraard gehoopt) had.

De houdbaarheid van de oogschaduw is goed: met mijn Urban Decay Eyeshadow Primer Potion gaat hij gedurende de dag een ietsiepietsie creasen, maar met de Zoeva Eyeshadow Fix blijven alle kleuren de hele dag keurig zitten waar ze zitten.

Het Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette is net als de andere drie varianten verkrijgbaar bij The Make Up Spot, de palettes kosten € 17,95 per stuk.

3 Comments on Zoeva Rodeo Belle Eyeshadow Palette

 1. Miranda Aerts
  18 april 2014 at 08:43 (8 jaren ago)

  Wow, wat een mooie kleuren!
  Mooi palette om toe te voegen aan je collectie!
  Ik ben in afwachting van de MUA collectie om een mooi palette te scoren, volgens de verkoopmedewerkster wordt het schap vandaag gevuld 😎

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2014 at 10:19 (8 jaren ago)

   Morgenmiddag komt mijn MUA-shoplog online, met daarin twee oogschaduwpalettes 🙂

   Beantwoorden
 2. Dana
  17 april 2014 at 13:08 (8 jaren ago)

  De kleuren zijn zo mooi! Bovendien valt de prijs erg mee voor de kwaliteit, wel jammer dat hij een spiegeltje mist 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.