Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Een tijdje geleden heb ik weer een Zoeva palette aan mijn groeiende verzameling toegevoegd (sterker nog: er is er alweer eentje onderweg, as we speak), het Zoeva Smoky Eyeshadow palette. Dit is een heel ander palette dan de Zoeva oogschaduwpalettes die ik al heb, die eigenlijk allemaal nudetinten bevatten. Ik laat het in dit artikel van dichtbij aan je zien!

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Zoeva Smoky Eyeshadow palette: “I can resist anything except temptation”

Het Zoeva Smoky Eyeshadow palette is een mooie verzameling van kleuren, die aan de ene kant vrij neutraal, maar wel heel intens zijn. Je kunt hier ontzettend veel kanten mee op: bruin, grijs, donkerrood, paars en groen zijn de kleuren die je in dit mooie palette vindt.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Het Zoeva Smoky Eyeshadow palette heeft, net als alle andere Zoeva palettes, een kartonnen verpakking. Hoewel het natuurlijk niet zo stevig is en je moet zorgen dat het niet nat wordt, vind ik het altijd wel mooi, zo’n kartonnen oogschaduwpalette.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Op de achterkant van het hoesje wat rond het palette zit, staan van alle oogschaduwkleuren afzonderlijk de ingrediënten vermeld. De oogschaduws bevatten geen parabenen, minerale oliën, parfum of phthalaten. De producten van Zoeva zijn niet op dieren getest.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Van dichtbij zie je goed dat de oogschaduws een mix zijn van donkere en lichte kleuren, maar ook van matte oogschaduws en kleuren met een shimmer. Hieronder laat ik de swatches aan je zien, per rij:

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Relieve The Moon – Sleep to Dream – Soul Searching – Sweet Smell – Dark Edge

De kleur Relieve The Moon valt een beetje tegen qua pigmentatie, maar verder zijn alle kleuren erg intens, vooral de middelste en de meest rechtse kleur. De oogschaduws voelen zacht en hebben een creamy textuur, en dat is waar ik van houd! De kleuren blenden erg fijn.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Dust & Memories – Smoky Wishes – Elegant Chaos – Ashes Awake – Real Light

De onderste rij is erg indrukwekkend qua pigmentatie, wat een prachtige kleuren! Sterker nog: de donkere kleuren moet ik voorzichtig aanbrengen, omdat ze anders al direct te intens zijn. Je kunt je voorstellen dat je hiermee erg mooie Smokey Eyes kunt maken. Oh, en de namen vind ik echt geweldig! ♥

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Ik heb in deze look de kleuren Relieve the Moon, Soul Searching, Sweet Smell en Dark Edge gebruikt.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

In de binnenste ooghoek bracht ik Relieve The Moon aan, net als op het wenkbrauwbot. Op het bewegend ooglid de kleur Soul Searching, met in het midden de kleur Sweet Smell. In de buitenste ooghoek gebruikte ik Dark Edge, in ging daarmee helemaal buiten mijn comfortzone, hahaha! Een zwarte eyeliner en een bruin oogpotlood met daaroverheen de kleur Sweet Smell maken het samen met een zwarte mascara af.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Ik vind het palette erg mooi matchen met de lipstick ‘1995’ van Gerard Cosmetics, waar ik onlangs over schreef.

Zoeva Smoky Eyeshadow palette

Het Zoeva Smoky Eyeshadow palette is in Nederland te koop bij Douglas, hier kost het € 18,95. Je kunt het ook rechtstreeks in de webshop van Zoeva in Duitsland bestellen, hier kost het slechts € 17,50 (en de verzendkosten van Duitsland naar Nederland bedragen slechts € 5,50).

8 Comments on Zoeva Smoky Eyeshadow palette

 1. jeapiebel
  13 januari 2016 at 08:34 (7 jaren ago)

  Wauw wat een prachtige palette zeg. De kleur is ook heel mooi, maar dat kunnen we verwachten van Zoeva. De kleur dat je kiest voor je look is ook prachtig.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 januari 2016 at 19:48 (7 jaren ago)

  Dat is een heel mooi palette. Ik zou zelf deze kleurcombinatie zelf niet aanschaffen maar als ik de swatches en de look zie die je er mee hebt gemaakt dan vind ik ‘m ineens een stuk ‘wannahaveriger’ 🙂

  Beantwoorden
 3. Manon
  12 januari 2016 at 14:01 (7 jaren ago)

  Wat een gave palette is dit met mooie kleuren!

  Beantwoorden
 4. Gonny
  12 januari 2016 at 12:08 (7 jaren ago)

  Oooo…
  Wat een mooie kleuren.

  Beantwoorden
 5. Angela
  12 januari 2016 at 09:20 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig palet en wat een prachtige look!! Vind je blos ook heel erg mooi!!

  Beantwoorden
 6. mireille
  12 januari 2016 at 07:34 (7 jaren ago)

  Vind de kleuren zo in het palette niet echt spannend. Maar je look die je gemaakt hebt vind ik prachtig. Mooi met die eyeliner. En de lipstick matched inderdaad geweldig.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  12 januari 2016 at 07:15 (7 jaren ago)

  Erg mooi! Zijn niet helemaal mijn kleuren, maar ben zelf ook de Zoeva paletten aan het verzamelen 🙂 En die lipstick staat er super bij x

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  12 januari 2016 at 06:54 (7 jaren ago)

  Dat erg goed gepigmenteerde kleure eyeshadow!
  Een prachtige make-up en het staat je zo mooi.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.