Zomertijd, vakantietijd op Beautyspots?

Vandaag begint voor de scholen in het Noorden van het land de zomervakantie. Hier in het zuiden moeten ‘we’ nog twee weken wachten, maar aan alles merk je dat ‘de vakantie der vakanties’ eraan zit te komen. De laatste weken zie ik op steeds meer blogs het ‘zomerrooster’ verschijnen. Oh jee, wat moet ik daar nu weer mee?

Zomertijd
(ik vond dit leuke plaatje op deze website)

Zomertijd op Beautyspots

Natuurlijke merkte ik de afgelopen weken dat zodra het mooi weer was, de bezoekersaantallen op Beautyspots afnamen. Logisch, met mooi weer hebben de meeste mensen wel wat anders te doen dan op het internet rondhangen. Afnemende bezoekersaantallen zijn voor veel bloggers de reden voor een zomerrooster. Maar niet voor mij! Ik blijf ook gedurende de komende zomerperiode gewoon bloggen als altijd. En dat betekent: in principe รฉรฉn artikel per dag. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat het er niet van komt om een artikel te plaatsen, omdat ik te moe of te druk ben. Maar verder blijft alles ook gedurende de zomer gewoon zoals het is en was. Er zijn tenslotte genoeg mensen die (net als ik) niet op vakantie gaan, of al terug zijn van vakantie.

Er is รฉรฉn uitzondering: de rubriek Beautynieuws voor jou gespot is nog een beetje onzeker. Hiervoor ben ik afhankelijk van de persberichten die ik via PR-bureaus en bedrijven ontvang, en er zijn ieder jaar wel een paar weken waarin het gewoon stil is. Het kan dus zijn dat deze rubriek een paar weken ‘gesloten’ is, of maar eens per twee weken een update krijgt. Afhankelijk van de input die ik krijg.

Als je binnenkort op vakantie gaat: alvast heel veel plezier, geniet er van! En mocht je Wifi hebben op de camping, in het hotel of appartement, dan kun je alsnog iedere dag van een vers artikel genieten op Beautyspots. En ook de thuisblijvers hoeven dus geen verse aanvoer reviews te missen, ik heb nog veel moois op de planning!

Enjoy the summer!

13 Comments on Zomertijd, vakantietijd op Beautyspots?

 1. Bianca
  4 juli 2015 at 10:23 (7 jaren ago)

  Heerlijk dat je door blijft bloggen! Zelf doe ik dat ook alleen niet elke dag twee artikelen x

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  3 juli 2015 at 23:35 (7 jaren ago)

  Fijn dat je doorgaat met bloggen tijdens de zomermaanden.
  Ik lees je artikelen graag ๐Ÿ˜‰
  Geniet van het mooie weer.

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  3 juli 2015 at 18:50 (7 jaren ago)

  Ik ga mijn best doen om ook gewoon door te gaan gedurende de zomer. Ik ga nog wel lekker naar Griekenland maar ik ben druk bezig een aantal artikelen vooruit te schrijven. Ik blijf de blogs die ik volg uiteraard ook gewoon lezen ๐Ÿ˜‰ Gezellig dat jij ook gewoon in de lucht blijft ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 4. Manon
  3 juli 2015 at 16:00 (7 jaren ago)

  Ik blog ook door totdat ik zelf op vakantie ga

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2015 at 16:21 (7 jaren ago)

   Fijn om te horen!

   Beantwoorden
 5. Mariรซlle M
  3 juli 2015 at 15:54 (7 jaren ago)

  Goede beslissing denk ik voor jou, zeker als je het vol kunt houden! Ik ga zelf wel 2x op vakantie dus dat is bijna niet te doen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2015 at 16:19 (7 jaren ago)

   Nee, als je op vakantie gaat, kan ik me goed voorstellen dat je tijdelijk minder blogt. Maar minder bloggen omdat de bezoekersaantallen even minder zijn, wat ik regelmatig lees, zou voor mijzelf nooit een reden zijn om dan ook maar minder te bloggen. En ik vind het zelf ook gewoon ongezellig, als die blogs op zomerrooster, hihihi!

   Beantwoorden
 6. mireille
  3 juli 2015 at 15:42 (7 jaren ago)

  Pffff gelukkig wat moet ik anders s’morgens op de ………….lol

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2015 at 16:19 (7 jaren ago)

   Hahaha!

   Beantwoorden
 7. Linda
  3 juli 2015 at 14:56 (7 jaren ago)

  Heerlijk dat je ondanks alles lekker doorgaat,ik heb je sinds kort ontdekt en lees je blog heel graag.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2015 at 16:19 (7 jaren ago)

   Leuk om te horen Linda, dankjewel! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 8. Cindy
  3 juli 2015 at 14:51 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat je gewoon doorblogt! Vind zelf een zomerrooster voor bloggers, zeker de fulltime, onzin. Blijf zelf graag lezen, ook nu, tijdens vakantie. Niet alle, maar wel de jouwe. En juist in jouw situatie zou ik het begrijpen als je een zomerrooster zou invoeren. Respect dat je dat niet doet.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2015 at 16:21 (7 jaren ago)

   Dankjewel Cindy, leuk om te horen! En het is ook een beetje eigenbelang dat ik gewoon doorblog deze zomer hoor, het geeft me afleiding en ontspanning ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.