Zoo Adventure waterdichte laarzen Adora

Hoera, het is maart en dat betekent dat het meteorologische voorjaar is begonnen! Al vanaf oktober keek ik hier naar uit. De dagen worden weer langer, de zomertijd is er bijna en het wordt weer aangenamer om met Benthe te wandelen. En sinds kort doe ik dat in mijn nieuwe Zoo Adventure laarzen, ik koos dit keer voor model Adora. Waterdichte laarzen waarmee ik lekker door het bos en de polder kan struinen met mijn lieve vriendinnetje. Ik laat ze vandaag aan jullie zien.

Zoo AdventureZoo Adventure model Adora

Mijn andere model Zoo Adventure laarzen is model Adisa, die zijn wat lager. Ik heb nu bewust voor een hoger model gekozen, hiermee kan ik door het bos struinen zonder mijn panty te beschadigen aan de takken van de struiken 😉 En op koude dagen is zo’n hoge laars net iets warmer onder mijn jurkjes. Dit model heeft bovendien een slimfit schacht, en sluit daardoor mooi aan om mijn dunne onderbenen. Want waar veel merken vooral aandacht besteden aan laarzen met een brede schacht, heeft Zoo Adventure laarzen voor ieder been, ook voor de dunne exemplaren 🙂

Zoo AdventureNet als mijn andere paar Zoo Adventure laarzen, trok ik mijn nieuwe Adora laarzen aan, en wandelde er zo op weg. Ze zitten van begin af aan heel comfortabel, waardoor inlopen eigenlijk niet nodig was. Er worden standaard twee paar binnenzolen meegeleverd in verschillende diktematen, maar het is ook mogelijk om eigen inlegzooltjes erin te doen. De rubberen buitenzool is flexibel, waardoor ze eigenlijk net zo comfortabel lopen als goede wandelschoenen. En, voor mij ook heel belangrijk: de voering van de laarzen is van microfiber, ik krijg er geen zweetvoeten in. En op koude winterse dagen blijven mijn voeten lekker warm in deze laarzen.

Zoo AdventureZoo AdventureTechnische informatie

De Zoo Adventure Adora laarzen zijn gemaakt van geïmpregneerd Nubuck, waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. En dat merk ik heel goed aan de laarzen die ik al heb, want hoewel ik er heel de winter flink mee door de modder gebanjerd heb, zijn ze eigenlijk nog best schoon. Je hoeft de laarzen voor gebruik niet in te sprayen, je kunt er letterlijk direct op weglopen. Mochten ze na een wandeling vuil geworden zijn, dan kun je ze met behulp van een natte doek onder de kraan afspoelen. En als ze héél vuil zijn, heeft Zoo Adventure een speciale Cleaner in het assortiment.

ZOO Adventure laarzen zijn uitgevoerd met Acquastop. Een hightech membraan dat ervoor zorgt dat de leren laarzen 100% waterdicht zijn en blijven ademen. Het membraan zit tussen de voering en het bovenmateriaal. Altijd droge en aangenaam warme voeten!

Zoo AdventureModel Adora heeft aan de achterkant van de laars een ritssluiting, met daaroverheen een riempje met gesp. Ik was even bang dat ik deze met mijn niet-lenige lijf moeilijk zou vastkrijgen, maar dat valt gelukkig reuze mee.

Wat wel even iets is om op te letten voor wie de laarzen net als ik onder haar jurkjes draagt. Aan de binnenkant van de laars (je ziet het nog net op de foto) zit een stuk met elastiek. Dit zorgt ervoor dat bij het lopen de laars comfortabel om je been zit. Aan de binnenkant zit echter stiksel, wat ervoor zorgt dat mijn panty wat gaat ‘rullen’ op die plek. Dit heb ik heel eenvoudig opgelost door van een oude panty een soort beenwarmer te maken, en die om mijn onderbeen te doen voor ik mijn Adora laarzen aantrek.

Zoo AdventureLet’s go for many sunny walks…

Tja, wat kan ik verder nog zeggen over de Zoo Adventure laarzen? Ik ben fan vanaf het moment dat ik mijn eerste paar aantrok, en ben nu met mijn nieuwe Adora laarzen ook weer zo ontzettend blij. Blij met hoe ze zitten en lopen, blij met het feit dat ik leuke laarzen kan dragen tijdens het banjeren door het bos. En blij omdat het voorjaar voor de deur staat, en ik er naar uitkijk om veel mooie wandelingen te gaan maken met de Spikkelprinses. Er zijn in onze nieuwe woonplaats nog zó veel leuke plekjes om te ontdekken!

Zoo AdventureWil je nog meer technische gegevens over model Adora weten, kijk dan even bij de modelspecificaties: klik. En overweeg je om een paar te bestellen, kijk dan even hier voor een goed maatadvies. Ik heb mijn beide paar Zoo Adventure laarzen aan de hand van deze tabel besteld (in een maat kleiner dan mijn gewone schoenmaat), en ze passen perfect.

Zoo Adventure De Zoo Adventure Adora laarzen kosten € 229,90. Niet goedkoop natuurlijk, maar dit zijn wel laarzen waar je jarenlang wandelplezier van hebt, en dus echt een goede investering als je het mij vraagt. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen.

Met dank aan Jori voor de prachtige foto’s ♥

17 Comments on Zoo Adventure waterdichte laarzen Adora

 1. Miranda
  9 maart 2018 at 19:51 (3 jaar ago)

  Wat een mooie (kleur) laarzen!
  En weer prachtige foto’s uit Tilburg 😎

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  8 maart 2018 at 06:35 (3 jaar ago)

  Wat zijn de ZOO Adventure laarzen toch geweldige laarzen hè. Deze Adora laarzen zijn ook prachtig! Ik heb naast mijn Adisa laarzen in verschillende kleuren, ook een hoger model. Ik koos voor de Alette en heb wat dikkere kuiten. Volgens mij is de Alette het tussenmodel er is nog een ander model voor dikkere kuiten.
  Wat ik ook fijn vind is de zool waar weinig modder enzo aan blijft hangen, ideaal! En je kunt zo zo afspoelen en klaar. Ik ben zelf groot fan! Geniet van je mooie laarzen en al die fijne wandelingen! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Annette
  7 maart 2018 at 19:05 (3 jaar ago)

  Mooie laarzen hoor, daar ga je een hoop plezier van hebbben.

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  7 maart 2018 at 10:32 (3 jaar ago)

  Super laarzen, ik moet ook eens gaan passen. Je outfit is trouwens erg mooi ❤

  Neeltje

  Beantwoorden
 5. Hennie Rijnders
  7 maart 2018 at 09:54 (3 jaar ago)

  Ik wil een keer naar Schijndel om te passen. Ben benieuwd.
  Grt. Hennie

  Beantwoorden
 6. Cindy
  7 maart 2018 at 07:56 (3 jaar ago)

  Ik vond die vorige al heel mooi, deze ook weer. Hoe doen ze het op modderige ondergrond? Glij je er niet mee uit? Ik heb Merrel wandelschoenen, maar daar schieten áltijd steentjes in (en zie zonder bankje maar eens te blijven staan op 1 been én je hond vast te houden…)
  Ik draag dus meestal mijn Nikes. Die inmiddels bijna geen profiel meer hebben; dat ik nog niet languit in de modder heb gelegen… 😉

  Eens kijken of ze wat voor de stevige kuit en iets hogere wreef hebben… 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 maart 2018 at 08:16 (3 jaar ago)

   Nee hoor, ik glijd er niet mee uit in de modder, ook daarin houden ze zich prima 🙂

   Beantwoorden
 7. Jolanda
  7 maart 2018 at 07:48 (3 jaar ago)

  Wat zijn ze mooi! Heel stijlvol naast dat ze ook erg praktisch zijn. Ik weet alleen niet of ik er met mijn dikke kuiten in pas.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 maart 2018 at 08:16 (3 jaar ago)

   Nee voor bredere kuiten kun je inderdaad beter bij een ander model kijken denk ik.

   Beantwoorden
 8. Jori
  7 maart 2018 at 07:29 (3 jaar ago)

  Ben benieuwd of deze geschikt zijn voor mijn hoge wreef….Ik vind ze erg mooi,veel stylischer als mijn rubberen bos laarzen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 maart 2018 at 08:17 (3 jaar ago)

   Ik zou gewoon even contact opnemen met de klantenservice, zij kunnen je vast goed adviseren welk model je dan het beste kunt kiezen.

   Beantwoorden
 9. chucky1012
  7 maart 2018 at 06:47 (3 jaar ago)

  Prachtige boots en binnenkort zal ik ook een paar aan gaan schaffen want wandel een aantal keren per dag in een park!
  Ik ga meteen in de webshop kijken….
  Kan je laten zien hoe jij een soort beenwarmer gemaakt had van een panty om rullen aan je goede panty te voorkomen?
  Dank je.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • chucky1012
   7 maart 2018 at 07:00 (3 jaar ago)

   Helaas de laarzen er niet in mijn schoenmaat.
   Ik heb mt 43.

   Beantwoorden
   • Natasja
    7 maart 2018 at 08:18 (3 jaar ago)

    Heb je je voeten opgemeten en in de maattabel gekeken? Want ik heb normaal maat 42, en draag beide modellen van Zoo Adventure in maat 41.

    Beantwoorden
    • chucky1012
     7 maart 2018 at 15:06 (3 jaar ago)

     Ja, en mijn voeten zijn breed en hebben een hoge wreef. Door ziekte houden ze ook nog wat vocht vast dus ik pas liever schoenen en laarzen in een winkel….

     Beantwoorden
  • Natasja
   7 maart 2018 at 08:17 (3 jaar ago)

   Ik zal het binnenkort eens laten zien hoe ik dat doe 🙂

   Beantwoorden
 10. Marije
  7 maart 2018 at 06:04 (3 jaar ago)

  Beter hoor zulke laarzen voor het wandelen. Die had ik moeten hebben toen ik nog hondjes had.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.