Zoya Tickled Wendy: Tickled & Bubbly collectie

Onlangs zat ik in de webshop van Nailpolish Fashion rond te kijken, en viel mijn oog op de Zoya Tickled & Bubbly collectie, de nieuwste collectie van deze zomer. Ik kocht van deze collectie (die eigenlijk twee aparte collecties zijn: Tickled en Bubbly) twee kleurtjes, waaronder Zoya Tickled Wendy. Ik laat dit snoeperige kleurtje vandaag aan je zien!

Zoya Tickled Wendy

Zoya is een kwalitatief uitstekend merk, wat collecties met mooie kleuren uitbrengt, die vaak net even wat anders zijn dan andere merken. Tickled & Bubbly is daar geen uitzondering op, het is een collectie met vrolijke, zomerse kleurtjes, waarbij de Bubbly collectie nagellakjes met een jelly, glitter finish bevat, Tickled bevat nagellakjes met een crème finish. Omdat de kleuren volledig op elkaar zijn afgestemd, zijn de lakjes uit beide collecties uitstekend met elkaar te combineren.

Zoya Tickled Wendy

Zoya Tickled Wendy

Zoya Tickled Wendy is een bubblegum-roze nagellak met een mooie crème finish. Afhankelijk van hoe het licht erop valt, is de kleur wat feller of wat zachter van tint. De houdbaarheid van Zoya nagellak is prima: 3 of 4 dagen houdt hij het sowieso vol op mijn nagels zonder tipwear te vertonen, vaak zelfs nog 1 of 2 dagen langer. Ik heb de lakjes nog nooit op chippen kunnen betrappen.

Zoya Tickled Wendy

De nagellakjes van Zoya zijn niet goedkoop (€ 12,00), maar voor die prijs krijg je wel een royale inhoud van 15 ml. Gezien de kwaliteit en de unieke kleuren van de lakjes, vind ik ze bovendien hun geld meer dan waard. Ik koop meestal zowel uit de zomer- als de wintercollectie 1 of 2 lakjes.

Zoya Tickled Wendy

De nagellakjes van Zoya zijn o.a. verkrijgbaar bij Nailpolish Fashion, je vindt hier alle collecties van Zoya van de afgelopen jaren (niet allemaal op voorraad, maar wel te bestellen). Bij bestellingen onder de 50 euro betaal je € 4,95 verzendkosten, bij bestellingen boven de 50 euro is verzending gratis. Kleine producten kunnen eventueel per brievenbuspost verzonden worden.

Wat zijn jouw favoriete nagellak-merken?

2 Comments on Zoya Tickled Wendy: Tickled & Bubbly collectie

 1. Deb
  15 juli 2014 at 13:02 (8 jaren ago)

  Wat een mooi en zomers kleurtje! Ook helemaal mijn kleur!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  15 juli 2014 at 08:25 (8 jaren ago)

  Dit merk ken ik zelf nog niet maar wat een mooie zoete kleur x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.